| shcoolvysoke | Дата: Вторник, 12.12.2017, 18:20 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн
| Школа майбутнього
|
| |
|
|
| 651351 | Дата: Четверг, 14.12.2017, 18:14 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Користувачі
| Школа без домашніх завдань!!!!!!!!!:p
Повідомлення відредагував 651351 - Четверг, 14.12.2017, 18:14 |
| |
|
|
| trezini | Дата: Вторник, 19.12.2017, 12:34 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Мені завжди було цікаво, як будуть навчатися люди в майбутньому. Приміщення в школі стануть значно просторішими та світлішими. Скрізь багато квітів та інших рослин. Крім кабінетів медичної допомоги та психолога, з’явиться кімната для відпочинку, куди можна зайти на перерві, розслабитися в затишній атмосфері, послухати спокійну музику або запис пташиних співів, випити чаю.Активно відпочити між заняттями можна буде в кімнаті ігор — великому залі з різними спортивними тренажерами. Тут працюватимуть декілька педагогів, які організують ігри та розваги для дітей будь-якого віку.Учені розроблять спеціальні класи — історії, біології, географії, хімії, фізики та інші, у яких за допомогою стереоефекту можна буде зануритися в певну епоху, узяти участь у подіях, які відбуваються. Це значно підвищило б інтерес учнів до навчання, позитивно вплинуло на рівень засвоєння знань.Буде добре, якщо кількість дітей у класах зменшиться до 5—7 учнів, що дозволить запровадити індивідуальний підхід до кожного з них. Завдяки найсучаснішому обладнанню та новим методикам навчання шкільні предмети засвоюватимуться швидше та легше.Метою освіти є допомогти учневі виявити свої здібності, обрати ту професію, яка йому найбільше підходить за особливостями характеру та здібностями.Я сподіваюся, що школа в майбутньому буде змінюватися тільки на краще, і навчатися в ній буде ще приємніше та цікавіше.
|
| |
|
|
| pomido880 | Дата: Вторник, 26.12.2017, 12:31 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| Школу я собі уявляю ще кращою!!!
|
| |