Приветствую Вас Гість | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Якою я бачу майбутню школу
shcoolvysokeДата: Вторник, 12.12.2017, 18:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Школа майбутнього

651351Дата: Четверг, 14.12.2017, 18:14 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Школа без домашніх завдань!!!!!!!!!:p  lol  thumb

Повідомлення відредагував 651351 - Четверг, 14.12.2017, 18:14

treziniДата: Вторник, 19.12.2017, 12:34 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мені завжди було цікаво, як будуть навчатися люди в майбут­ньому. Приміщення в школі стануть значно просторішими та світлі­шими. Скрізь багато квітів та інших рослин. Крім кабінетів меди­чної допомоги та психолога, з’явиться кімната для відпочинку, куди можна зайти на перерві, розслабитися в затишній атмосфері, послу­хати спокійну музику або запис пташиних співів, випити чаю.Активно відпочити між заняттями можна буде в кімнаті ігор — великому залі з різними спортивними тренажерами. Тут працюва­тимуть декілька педагогів, які організують ігри та розваги для ді­тей будь-якого віку.Учені розроблять спеціальні класи — історії, біології, географії, хімії, фізики та інші, у яких за допомогою стереоефекту можна буде зануритися в певну епоху, узяти участь у подіях, які відбуваються. Це значно підвищило б інтерес учнів до навчання, позитивно впли­нуло на рівень засвоєння знань.Буде добре, якщо кількість дітей у класах зменшиться до 5—7 учнів, що дозволить запровадити індивідуальний підхід до кожного з них. Завдяки найсучаснішому обладнанню та новим методикам навчання шкільні предмети засвоюватимуться швидше та легше.Метою освіти є допомогти учневі виявити свої здібності, обрати ту професію, яка йому найбільше підходить за особливостями харак­теру та здібностями.Я сподіваюся, що школа в майбутньому буде змінюватися тіль­ки на краще, і навчатися в ній буде ще приємніше та цікавіше.

pomido880Дата: Вторник, 26.12.2017, 12:31 | Повідомлення # 4
Рядовий
Школу я собі уявляю ще кращою!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: